Veteranernes Mindedag markeret ved Mindestenen på Randers Havn.

Fredag den 22. december kl. 17:00

Danmarks Veteraner Kronjylland inviterer veteraner og pårørende, samt interesserede til markering af
VETERANERNES MINDEDAG
FREDAG DEN 22. DECEMBER KL. 1700
ved mindestenen på Randers Havn.

Vi mindes 111 veteraner, som har mistet livet siden 1948 med kransenedlæggelse.

Efter mindehøjtideligheden er der socialt samvær i Marinestuen, hvor Danmarks Veteraner Kronjylland er vært ved et mindre traktement.

Resume – 22/12:

Danmarks Veteraner Kronjylland markerede i eftermiddag Veteranenes Mindedag med et rigtig flot fremmøde af veteraner og pårørende. Det højeste antal i mange år. Vi mindedes 111 veteraner, som har mistet livet siden 1948 og sendte varme og taknemmelige tanker til de som aldrig kom hjem og til de pårørende som sidder tilbage med sorg. Tak for at I gjorde en forskel. I vil aldrig blive glemt.
Byrådsmedlem i Randers kommune, Christian Pedersen holdt en varm og empatisk tale, der blev afsluttet med 1 minuts stilhed til ære for de faldne. Herefter lagde formanden for Danmarks Veteraner Kronjylland og Christian Pedersen en krans ved Mindestenen.
Efter mindehøjtideligheden samledes vi til socialt samvær i Veteranhuset Randers, hvor Danmarks Veteraner Kronjylland var vært ved et mindre traktement. Christian Pedersen fik overrakt vores specielle “feltration” med tak for hans bidrag til en god eftermiddag.